Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bir doktora ve iki Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasına onay verdi. Üniversitemizin kurulduğu ilk günden itibaren büyüme ve gelişme hedefleri doğrultusunda Sosyal Bilimler Enstitümüz bünyesinde “Yabancı Diller Eğitmi Anabilim Dalı İngiliz Dili Eğitimi Doktora Programı” ile “Eğitim Bilimler Anabilim Dalı Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı” ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı" nın açılması konusundaki teklifimiz, Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından kabul edildi. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hakkı TURABİ olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz.