"Nicel Araştırmalarda Nitelik Sorunu ve Karşılaşılan Yaygın Hatalar" Konulu Webinar Başarıyla Gerçekleştirildi

Amasya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü lisans üstü öğrencilerine yönelik 2023 Bahar dönemi "Nicel Araştırmalarda Nitelik Sorunu ve Karşılaşılan Yaygın Hatalar" webinarını başarıyla gerçekleştirdi. Enstitümüz tarafından her dönem iki sefer gerçekleştirilen webinarlar ile öğrencilerimizin akademik gelişimi desteklemeye devam ediyoruz. Üniversitemiz öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Önder ERYILMAZ'ın Moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet FİLİZ'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte öğrenciler konunun uzmanı eşliğinde interaktif bir ortamda, önemli ipuçları ve pratik stratejiler hakkında bilgi edindiler.

Webinar 1 (2)

Webinar 2 (1)